TEFAL Ingenio Easy Cook N Clean 5-dijelni Set

Ingenio Easy Cook N Clean 5-dijelni Set Ingenio, pojednostavnite svoje kuhanje
Tražite način da pojednostavite svoje kuhanje kod kuće? Ingenio vas je pokrio. Odvojiva ručka za lonce i tave za prelazak od ploče štednjaka do pećnice u hladnjak* poput magije? Provjerite. Dizajn koji se može slagati za uštedu prostora u kuhinji? Shvatili ste. Ingenio: pojednostavite svoje kuhanje! Svi znaju da je za ukusno kuhanje potrebno vrijeme, ali čišćenje ne bi trebalo biti potrebno.

Serija Tefal Ingenio Easy Cook & Clean osmišljena je kako bi svaki dan olakšala život, sa 100% potpuno obloženim površinama za glatko čišćenje bez napora i savršene rezultate kuhanja

Kataloški broj: L1539543

Ingenio Easy Cook and Clean : 100% jednostavno čišćenje  

Ingenio je napravljen da pojednostavi iskustvo kuhanja kod kuće.

Zapalite štednjak, zapalite pećnicu i stavite ostatke ravno u hladnjak* pomoću lako odvojive ručke koja je mnogo više od gadgeta: ultra-sigurni sigurnosni sustav u 3 točke, koji može podnijeti težine do 10 kg** i zaštićen našim 10-godišnjim jamstvom***.

Ingenio štedi vrijeme i energiju u kuhinji svaki dan. Novi Ingenio Easy Cook & Clean set daje sjajne rezultate bez ikakvih problema.

Otkrijte potpuno obloženo posuđe – iznutra, izvana za glatko i bezbolno čišćenje koje ne može biti lakše.

Visokokvalitetna obloga od titanija napravljena je da traje, dok difuzijska baza stvara optimalnu raspodjelu topline za ravnomjerno kuhanu hranu.

Bez obzira radi li se o svakodnevnim jelima koja se pripremaju od nule ili o užitku kuhanja tijekom vikenda kako bi se zadovoljila cijela obitelj, nema prečaca u stvaranju ukusne domaće kuhinje.

Tefal nudi posuđe koje je jednostavno za čišćenje, dajući vam više vremena da se usredotočite na ono što je važno.

**Prema internim testovima.

***Ovo Tefalo jamstvo ne utječe na zakonska prava koja potrošač može imati ili prava koja se ne mogu isključiti ili ograničiti, niti prava prema prodavaču od kojeg je potrošač kupio proizvod.

****Strože kontrole od onih koje zahtijevaju trenutni propisi o kontaktu s hranom. Nema PFOA u skladu s važećim propisima. Bez olova, bez kadmija (bez Pb, bez Cd) znači da nema namjernog dodavanja Pb i Cd u obloge i nije otkriveno testovima koje provode vanjski laboratoriji.

"

glavne karakteristike
 • Posuđe koje obavlja sve!

  Svaki put glatko u kuhinji! Sve što trebate za pojednostavljenje svakodnevnog kuhanja kod kuće: čarobna ručka koja se može odvojiti, tava koja je otporna na pećnicu i hladnjak* te dizajn posuda koje se mogu složiti tako da štede prostor.

 • Čvrsta odvojiva ručka

  Odvojiva ručka za sigurnu uporabu i potpuni mir: sigurnosni sustav u 3 točke, koji može podnijeti do 10 kg težine i zaštićen našim 10-godišnjim jamstvom za izvedbu koja je izgrađena da traje.

 • Sigurna neprianjajuća obloga

  Kao dio naše predanosti beskompromisnim standardima sigurnosti, sve naše neprianjajuće obloge u dodiru s hranom ne sadrže PFOA, olovo i kadmij. Testove provode vanjski neovisni laboratoriji sa strožim kontrolama od onih koje zahtijevaju trenutni propisi o materijalima koji dolaze u kontakt s hranom.

 • Titanium neprianjajuća obloga

  Tefalova visokokvalitetna obloga ojačana titanijem pruža savršene performanse neprianjanja– osigurava čišćenje i kuhanje bez napora koje u potpunosti čuva hranjive tvari i okus.

 • Thermo-Signal™ tehnologija

  Thermo-Signal™ tehnologija ; točka postaje potpuno crvena kada tava dosegne idealnu početnu temperaturu, osiguravajući ukusna jela savršene boje, teksture i okusa svaki put.

 • 100% jednostavno čišćenje iznutra i izvana

  Otkrijte čišćenje bez napora s potpuno obloženom tavom: iznutra, izvana uz zaštitu od plamena za jednostavno čišćenje u trenu.

 • Diffusion baza

  Difuzijsko dno osigurava ravnomjerno raspoređivanje toplinu po cijeloj površini posude, za iznimno homogene rezultate kuhanja.

 • Kompatibilnost s kuhalima

  Potpuno kompatibilan sa svim pločama za kuhanje – plinskim, električnim i staklokeramičkim – osim indukcijskih

 • Proizvedeno u Francuskoj

  Dizajnirano i proizvedeno u cijelosti u Francuskoj po najvišim standardima kvalitete, osiguravajući vrhunsku izradu i stručnost.

 • Energetski učinkovito kuhanje

  Eco: Napredna Thermo-Signal® tehnologija nudi točnu početnu temperaturu za savršeno prženje, osiguravajući da se energija ne troši tako što se posuđe predugo zagrijava.

 • Eco Friendly kuhanje

  Ekološka korist: TEFAL asortiman vam omogućuje kuhanje bez dodavanja maslaca. Ovo je dobro za vaše zdravlje, ali i za okoliš. Smanjenje potrošnje životinjskih proteina ključno je za smanjenje našeg utjecaja na okoliš. To uključuje mliječne proizvode kao što je maslac.

Recepti
Značajke
Materijal Aluminij  
Kompatibilna kuhala Plin, struja, staklokeramika, halogeno  
Kompatibilnost pećnice Sve osim ručki i poklopaca  
Unutarnja obloga/završna obrada Neprianjajući  
Vanjska obloga/završna obrada Neprianjajući  
Rubovi za izlijevanje DA  
Vrsta ručke Odvojivo  
Coating characteristic Bez PFOA  
Površina za kuhanje Neprianjajuća  
Stil kuhanja Zdravo kuhanje  
Specifikacija proizvoda Stackable  
Odvojiva ručka da  
Unutarnja obloga Titanium  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Posuđe s plastičnim/bakelitnim ručkama ili gumbima nije predviđeno za uporabu u pećnici i nikada se ne smije stavljati u pećnicu. Tava se smije zagrijavati na visokim temperaturama samo na ploči za kuhanje. Posuđe koje sadrži ručke od nehrđajućeg čelika sa silikonskim umetcima ili ovojnicama predviđeno je za uporabu u pećnici do 210°C u trajanju od najviše 1 sata. Ručke koje su u potpunosti izrađene od nehrđajućeg čelika predviđene su za uporabu u pećnici do 260°C. Stakleni su poklopci otporni na visoke temperature do maksimalno 180°C. Pogledajte upute za uporabu koje dolaze s posuđem kako biste saznali koji dijelovi su predviđeni za uporabu u pećnici. Ako i dalje imate pitanja, slobodno nam se obratite. Posuđe nikada se ne smije upotrebljavati u mikrovalnoj pećnici.
Za tave: između 140°C i 190°C.
Za tave za palačinke: između 165°C i 240° C .
To je optimalna temperatura za prženje i stavljanje hrane. Taj indikator doprinosi zdravom kuhanju na idealnoj temperaturi.
• Možete koristiti većinu metalnog pribora, osim noževa i miješalica, ali uz oprez.
• Izbjegavajte rezanje izravno u posudi.
• Ne grebite po neprijanjajućoj oblozi. Sitne mrlje na posuđu ili ogrebotine su normalne i ne utječu na njegovu učinkovitost.
• Nakon kuhanja, ne ostavljajte praznu posudu na izvoru topline.
• Uvijek odaberite odgovarajuću veličinu električne zone za kuhanje i prilagodite plinski plamen tako da pokriva samo dno posude i ne prelazi na bočne stijenke posude.
• Nikada ne ostavljajte posude na izvoru topline bez nadzora.
• Ostavite posuđe da se ohladi prije čišćenja.
• Operite tavu za prženje u vrućoj vodi s dodatkom tekućeg deterdženta za pranje posuđa kako biste uklonili prašinu. Osušite je i prije prve uporabe premažite malo ulja za kuhanje preko neprijanjajuće obloge. Odstranite višak ulja.
• Isperite i osušite posuđe za kuhanje nakon svake uporabe.
Tava je bila izložena visokim temperaturama (pregrijavanje prazne posude, kontakt vruće posude s hladnom vodom itd.).
Prije čišćenja tave, ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Iskrivljena tava neće omogućiti dobre rezultate kuhanja.
Tave seNIKADA ne smiju koristiti u mikrovalnoj pećnici.
Trebate se pridržavati preporuka za uporabu navedenih na ambalaži ili u uputama koje dolaze uz proizvod.

Ovisno o setu, možete koristiti većinu metalnog pribora, osim noževa, vilica i miješalica, ali uz oprez. Međutim, trebalo bi obratiti posebnu pozornost prilikom korištenja bilo kakvog metalnog pribora. Izbjegavajte uporabu pribora s oštrim rubovima kao i rezanje izravno na tavi. Ne probadajte namirnice i ne grebite po neprijanjajućoj površini.

Međutim, da biste produžili vijek trajanja tava za prženje i tava za umake, strogo preporučujemo da ne upotrebljavate metal. Radije odaberite plastiku ili drvo.
Ne. Kuhanje na visokim temperaturama neće doprinijeti značajnom smanjenju vremena kuhanja i sigurno neće doprinijeti kvaliteti namirnica, pa se izričito preporučuje kuhanje na srednjim temperaturama. Drugi razlog za tu preporuku je činjenica da kuhanje na visokim temperaturama može uništiti neprijanjajući sloj.
Da biste produžili vijek trajanja premaza, trebali biste koristiti malu količinu ulja pri prženju ili grilanju. Pri kuhanju ili dinstanju nije vam potrebno ulje.
Preporučuje se uklanjanje ručke tijekom kuhanja kada ista nije potrebna, a kako bi se spriječilo pregrijavanje i osiguralo njezinu trajnost.
Tava s neprijanjajućim slojem:
Neprijanjajući pribor posebno je dizajniran tako da se namirnice ne lijepe. Međutim, tava za prženje i tava za umake moraju se održavati na odgovarajući način. Zato postupite prema sljedećim savjetima: prije prve uporabe stavite malo ulja u tavu za prženje/tavu za umake, zatim je isperite i osušite pa s vremena na vrijeme ponovite taj postupak ako redovito perete tavu za prženje/tavu za umake u perilici posuđa. Osim toga, potrebno je izbjegavati pregrijavanje i grebanje, naročito zbog korištenja metalnog pribora (žlice, kuhače) i/ili zbog čišćenja abrazivnom spužvom.

Keramička tava:
Neprijanjajuća svojstva keramičke obloge su više ograničena u pogledu učinkovitosti i trajanja od klasične (PTFE) obloge. Preporučujemo kuhanje s više masnoće, kao i temeljitije pranje uz nešto više tekućeg deterdženta za pranje posuđa. Ako je hrana zapečena, preporučujemo da natopite kuhinjsko posuđe u vodi s deterdžentom, po mogućnosti s malo alkoholnog octa.
Keramička podloga dobit će s vremenom mrlje koje se neće moći ukloniti. To nikako neće utjecati na učinak posuđa za kuhanje i ne predstavlja opasnost za zdravlje.

Posuđe od nehrđajućeg čelika:
Prethodno zagrijana tava i niža temperatura ključni su za kuhanje bez lijepljenja u posuđu od nehrđajućeg čelika. Prethodno grijte tavu na niskoj ili srednje visokoj temperaturi minutu do dvije. Možete provjeriti je li tava spremna za upotrebu tako što ćete na nju kapnuti nekoliko kapljica vode koje bi trebale skakutati uokolo. Nakon što se zagrijala na odgovarajuću temperaturu, dodajte 2 – 3 žličice ulja ili dovoljno da prekrije dno površine za kuhanje. Prije dodavanja namirnica najbolje je laganim tapkanjem ukloniti bilo kakvu tekućinu i čekati da dosegne sobnu temperaturu. Prilikom dodavanja namirnica provjerite čuje li se ravnomjeran zvuk cvrčanja kada vaša namirnica dodirne površinu tave. To ukazuje na to da se namirnica počinje termički obrađivati čim dodirne površinu i time se stvara prirodna prepreka koja sprječava lijepljenje. Nemojte dirati namirnicu tijekom kuhanja dok ne dosegne odgovarajuću razinu pripreme. Prirodni šećeri u namirnici karameliziraju se na površini za kuhanje čime se razvijaju odlični okusi, a namirnica se na prirodan način odiže od površine. Ako zvuk koji čujete kad namirnica dodirne površinu nalikuje više pucketanju nego cvrčanju, to znači da je temperatura previsoka i može doći do lijepljenja.
NIKADA NE UPOTREBLJAVAJTE sprejeve za sprječavanje lijepljenja.
Tava s neprijanjajućim slojem:
Dovoljno je ručno pranje vodom s malo deterdženta.
Tava se mora oprati nakon svake uporabe kako bi se uklonio sloj masnoće koji se može zadržati na površini. Ako tavu samo obrišete papirnatim ubrusom ili isperete vodom, masnoća se neće ukloniti i mogla bi zagorjeti kada sljedeći put budete koristili tavu, a mogu se pojaviti i mrlje.
Za čišćenje tava s neprijanjajućim slojem ne smijete upotrebljavati sredstva za čišćenje u prahu ili žičane spužve. Obična spužva idealna je za čišćenje unutarnje i vanjske strane tave.

Keramička tava:
Preporučujemo da keramičku tavu perete ručno, vodom i blagim deterdžentom. Na taj je način ona najučinkovitija.
Ako tavu nije moguće dobro očistiti uobičajenim načinom pranja posuđa, u nju možete dodati malu količinu octa i vode te je zagrijati. Mješavina vode i octa zagrijavanjem će očistiti tavu. Nakon toga dobro isperite tavu, osušite je i istrljajte s malo suncokretova ulja, primjerice. Vaša će tava biti kao nova.
Ako se na dnu nalazi tvrdokorna prljavština, najprije u njoj ostavite vruću vodu i kvalitetan deterdžent za odmašćivanje. Zatim, ako je potrebno, tavu možete očistiti plastičnom abrazivnom spužvom i tekućim abrazivnim deterdžentom za čišćenje.

Tvrdo anodizirana tava:
Kako biste produžili životni vijek svoje tave, preporučujemo da je perete ručno neabrazivnom spužvom.
Vanjska obloga štiti vaše posuđe od štetnih posljedica pranja posuđa. Stoga je iznimno važno ne oštetiti tu oblogu, pa preporučujemo izbjegavanje upotrebe žičanih spužvi (Scotch Brite).
U slučaju pranja u perilici posuđa poželjno je upotrebljavati blage deterdžente poput tekućine ili gela.
Nadalje, ne preporučuje se prečesto pranje u perilici posuđa.
Ručno pranje bez žičanih spužvi produžava životni vijek vašeg posuđa.

Posuđe od nehrđajućeg čelika:
Za svakodnevno čišćenje dovoljna je topla voda s deterdžentom. Preporučujemo temeljito čišćenje tave nakon svake uporabe jer ostaci hrane na tavi mogu uzrokovati promjenu boje i lijepljenje.
Da biste uklonili zalijepljene ostatke hrane ili se riješili promjene boje i mrlja zbog previsokih temperatura, preporučujemo čišćenje proizvoda sredstvom za čišćenje posuđa od nehrđajućeg čelika / bakra. Sredstvo možete koristiti kako za unutarnji tako i za vanjski dio posuđa.
Ako voda koju upotrebljavate ima visoki sadržaj željeza, možete primijetiti boju hrđe. Kako biste to uklonili, koristite sredstvo za čišćenje posuđa od nehrđajućeg čelika / bakra.
Neki su dijelovi prikladni za pranje u perilici posuđa, a drugi ne.

Kompatibilnost s perilicom posuđa:
 • Dio s loncem/tavom: Da bi vijek trajanja proizvoda bio dulji, preporučujemo isključivo ručno pranje. U slučaju pranja u perilici posuđa, poželjno je koristiti blage deterdžente kao što su tekući deterdžent, onaj u gelu ili u prahu, a ne tablete niti vrećice. S obzirom na djelovanje korozivnih deterdženata, određeni dijelovi mogu se istupiti i izgubiti boju. Naše jamstvo ne pokriva takvu vrstu habanja.

 • Posebna ručka (kao što su drvene ili uklonjive ručke poput Ingenio): NE, isključivo ručno pranje, po mogućnosti neabrazivnom spužvom.

 • Poklopac (osim s magnetskom ručkom): DA.

 • Odvojive magnetske ručke poklopca: NE, može doći do hrđanja.

 • Poklopac za pohranu: NE, može doći do deformacije.

Da bi vijek trajanja tave bio dulji, preporučujemo ručno pranje neabrazivnom spužvom. U slučaju pranja u perilici posuđa, poželjno je koristiti blage deterdžente kao što su tekući deterdžent ili onaj u gelu.
Ručke i poluge mogu se olabaviti s vremenom zbog neprekidnog zagrijavanja i hlađenja dijelova kojima su pričvršćeni. U tom slučaju pažljivo ih ponovo pritegnite uz pomoć odgovarajućeg odvijača, ali pazite da dijelove ne pritegnete previše.
• Možda su se na tavi nataložile naslage/ostaci hrane, vjerojatno kao rezultat toga što je neki komadić hrane zagorio u tavi. To se obično može očistiti tako da se tava napuni vodom s deterdžentom za pranje posuđa. Zatim upotrijebite pastu od natrijevog bikarbonata i vode te je nježno neabrazivnom spužvom (neljepivom spužvom za pranje posuđa) premažite po tavi. Neprijanjajući sloj treba nakon toga obnoviti tako da se malo ulja za kuhanje kuhinjskim papirnatim ubrusom premaže preko površine.
• Tava za prženje je vjerojatno pregrijana, što je prouzročilo oštećenje i promjenu boje neprijanjajućeg sloja. Ako se tave redovito pregrijavaju, to će dovesti do slabljenja neprijanjajućeg sloja. Crvena Thermo-Spot oznaka na tavama za prženje izvrstan je pokazatelj i pokazuje vam kad je tava dosegla savršenu temperaturu za pripremu hrane. Kad pokazatelj poprimi crvenu boju smanjite jačinu grijanja zone za kuhanje kako bi se održala odgovarajuća temperatura. Nemojte nastaviti zagrijavati tavu na jakom stupnju, jer će to dovesti do pregrijavanja tave i neprijanjajućeg sloja.
• Ako je oprana u perilici posuđa, nakon svake uporabe premažite neprijanjajući sloj uljem za kuhanje kako biste spriječili isušivanje i osigurali najbolja neprijanjajuća svojstva.
• Tava je korištena na previsokoj toplini ili na izvoru topline koji nije odgovarajući za tavu, što je dovelo do iskrivljenja i izobličenja tave.
• Osim toga, nikada nemojte stavljati hladnu vodu u vruću tavu ili potapati vruću posudu za kuhanje u hladnu vodu. Iznenadne promjene temperature mogu prouzročiti iskrivljenje materijala, što će dovesti do neravnomjerne površine dna posude za kuhanje.
Pripazite kad stavljate tave na plinske ploče jer podložne nožice mogu biti različite pa posebno za male tave može biti potrebna tronožna podloga koju većina proizvođača plinskih ploča za kuhanje isporučuju s pločom za kuhanje, ili se može zasebno kupiti.
Prekomjerna sila na vanjskom dijelu aluminijskih lonaca ili tava za prženje koja je rezultat ispadanja ili udarca može dovesti do izobličenja lonaca/tava. (Lonac/tava za prženje neće se deformirati zbog topline od kuhanja)
NE. Kuhinjsko posuđe s TEFAL/T-fal neprijanjajućom oblogom ne sadrži PFOA. To redovito provjeravaju nezavisni laboratoriji koji potvrđuju odsustvo PFOA u gotovim proizvodima. Od 2003. godine provode se redovita ispitivanja u nezavisnim laboratorijima u mnogim zemljama (Aromalyse i Ianesco u Francuskoj, TüvSud u Hong Kongu i SGS u Kini). Ta ispitivanja sustavno dokazuju odsustvo PFOA u proizvodima s Tefal/T-fal neprijanjajućom oblogom.
Ne, neprijanjajuća obloga mora se nanijeti na početku proizvodnog procesa.
Vrlo se rijetko događa da se istroši kod normalne uporabe i održavanja. Pravilna uporaba i briga osigurat će da posuđe duže zadrži dobar učinak. U većini slučajeva do trošenja neprijanjajućeg sloja dolazi uslijed pregrijavanja, grebanja i/ili abrazivnog čišćenja.
U okviru svoje usmjerenosti na kvalitetu, Tefal/T-fal objavio je informacije o Eko dizajnu pod nazivom „Zdravlje i okoliš” o Tefal/T-fal proizvodima s neprijanjajućim slojem. Ta usmjerenost na kvalitetu jamči za odsustvo PFOA, olova i kadmija u Tefal/T-fal neprijanjajućim oblogama, kao i neškodljivost proizvoda s neprijanjajućim slojem, kako za korisnika, tako i za okoliš. Navedene informacije o Eko dizajnu temelje se na redovnim analizama provedenim u nezavisnim laboratorijima u mnogim zemljama (INERIS u Francuskoj, ASAHI GLASS FLUORPOLYMERS u Ujedinjenoj Kraljevini, FABES Labs u Njemačkoj, MB Labs u Kanadi i SGS u Kini). Taj angažman naveden je na Tefalovoj/T-falovoj internetskoj stranici, kao i na ambalaži kuhinjskog pribora s Tefal/T-fal neprijanjajućim slojem.
Trenutačno vlada prilično velika konfuzija oko svojstava neprijanjajućih slojeva, koji se ponekad miješaju sa PFOA-om. Međutim, Tefalov/T-falov neprijanjajući sloj izrađen je od PTFE-a, što je kratica stručnog naziva za politetrafluoretilen, tvar čiju su neškodljivost potvrdile agencije za javno zdravlje u Europi i SAD-u. PFOA i PTFE su dva sasvim različita elementa. Ukratko, kuhinjsko posuđe s Tefalovim/T-falovim neprijanjajućim slojem sadrži PTFE, a ne PFOA. Osim toga, prije više od dvadeset godina Tefal/T-fal se obavzao da neće koristiti olovo ili kadmij prilikom izrade kuhinjskog posuđa, što je jamstvo za neškodljivost svih Tefalovih proizvoda.
PFOA je standardizirana engleska kratica za perfluorooktansku kiselinu. Na svakom završnom proizvodu, istaknuto je da Tefal/T-fal jamči za nepostojanje PFOA, olova i kadmija u svojim proizvodima i da je Tefalova/T-fal neprijanjajuća obloga potpuno neškodljiva za okoliš i potrošače.
Neprijanjajuća obloga i emajl Tefalovog/T-falovog kuhinjskog posuđa ne sadrže kadmij ni olovo. Posuđe Tefal/T-fal već više od 20 godina dizajnira i proizvodi bez olova i kadmija. Informacije o Eko dizajnu nalaze se na ambalaži svih proizvoda koji imaju Tefalov/T-falov neprijanjajući sloj.
Tefalov/T-falov neprijanjajući sloj je tehnička obloga napravljena od polimera koji su poznati pod nazivom politetrafluortilen, odnosno PTFE. Upravo PTFE omogućuje neprijanjajuća svojstva posuđa. Zdravstvene organizacije u Europi i Sjedinjenim Američkim (ANSES, EFSA, FDA) Državama dokazale su da je PTFE inertna supstanca koja ne ulazi u kemijske reakcije s hranom, vodom i proizvodima za čišćenje u kućanstvu. Potpuno je neškodljiv čak i ako se proguta. Iste organizacije za javno zdravlje potvrdile su neškodljivost PTFE obloge za primjenu u kuhinjskom posuđu. Zapravo, PTFE je toliko siguran da se često upotrebljava u medicini na elektrostimulatorima srca i cjevčicama koje zamjenjuju arterije. Koristi se za operacije na pacijentima koji boluju od ozbiljnih bubrežnih oboljenja. Isto tako, zglobni dijelovi nekih proteza također su djelomično presvučeni PTFE oblogom.
Može li se vaša tava koristiti na indukcijskoj ploči za kuhanje, najbrže možete provjeriti tako da napravite test s magnetom. To je jednostavno, jer ako magnet ostane pričvršćen za dno posuda, znači da će one biti odgovarajuće za primjenu na komercijalnoj indukcijskoj ploči.
Teško je odrediti broj godina jer će se radni vijek razlikovati ovisno o uvjetima i učestalosti uporabe. Da biste mu produžili radni vijek, trebali biste ga zaštititi od nepotrebno visokih temperatura i suzdržavati se od grijanja bez vode u uređaju. Dovoljna je srednja do niska temperatura. Nemojte skuhanu hranu dugo čuvati (jedan dan ili dulje).
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.